Unieke code: GURU

GURU X-Change Bait Up FEEDER 20 + 30 gram

Basisprijs inclusief BTW4,99 €
Verkoopprijs4,99 €
Verkoopprijs4,99 €

Met de nieuwe Guru X-Change Distance feeders draai je heel simpel de loden ring los van de basis en bevestig je met hetzelfde gemakt een zwaardere of lichtere ring. Het feeder type en grootte blijft gelijk en je kan net iets zuiverder gooien in de iets aangetrokken wind of de feeder blijft nu net wel liggen in de hardere stroming.

Zelf gebruik ik het liefst een gaaskorf, dit omdat deze een mooie voerkolom creëert tijdens het zakken en dus snel vis aanlokt. Gaas heeft alleen als nadeel dat het niet snel omhoog komt tijdens het binnen draaien en dus vast kan komen te zitten in allerlei obstakels in de buurt van de bodem. De Cage variant van de X-Change feeders is gemaakt van kunststof gaas, dit is wat mij betreft de combinatie van het beste van twee werelden, 1 omdat de korf wel die o zo belangrijke voerkolom creëert tijdens het afzinken. Wat een zeer grote aantrekkingskracht heeft op de vis. En 2 omdat het gaas van kunststof is en zo is ontworpen dat deze zeer snel naar het oppervlak zal stijgen tijdens het binnen draaien of drillen van een vis en zo voorkomen dat de korf of de vis vast blijft hangen in wier of andere obstakels. Omdat het lood en de korf een geheel zijn die van boven naar onder iets breder uitloopt weet je zeker dat de gehele inhoud daadwerkelijk op de voerplek geleegd word. Iets wat vaak bij standaard speedkorven niet het geval is, omdat het lood aan de onderkant het voer blokkeert.

Een laatste en zeer belangrijk pluspunt, is de manier van bevestigen van de feeder. Iedereen kent het wel, je draait binnen en de onderlijn zit om de sleeves van de feeder gedraaid. Deze zijn vaak niet netjes afgewerkt en kunnen ook niet worden aangepast. Bij de Guru X-Change feeders zit deze bevestiging verwerkt in de body, deze is geheel naar eigen wens aan te passen en zelfs te vervangen als dat noodzakelijk is. De standaard zeer stijve mono zorgt ervoor dat de hoofdlijn altijd wordt weggedrukt van de feeder waardoor je montage optimaal functioneert en de aanbeten perfect registreert.’

Verpakt per 2 stuks!!

Er zijn nog geen recensies voor dit artikel.
Top

Contact

Hengelsport Hennie Kruidenier, Spoelsterstraat 45, 7481 KE Haaksbergen - Netherlands

+31(0)535723679
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.