Hengelsport winkel Nijmegen

Hennie Kruidenier: dé Hengelsport winkel Nijmegen

  •          Wat heb ik allemaal nodig om te gaan vissen?
  •          Welke vorm van aas kan ik het beste gebruiken bij mijn vorm van vissen?
  •          Wat is het verschil tussen forelvissen, roofvissen en meervalvissen?
  •          Welk merk verkoopt de beste hengelsport spullen?
  •          Wat is commercial fishing? 

 

Hengelsport winkel Nijmegen

 

Allemaal vragen waar Hennie Kruidenier, dé hengelsport winkel Nijmegen, het antwoord op weet. Door onze jarenlange ervaring, uitgebreide vakkennis en expertise mogen we onszelf met recht een speciaalzaak op het gebied van hengelsport noemen. De hengelsport is enorm populair onder jong en oud en onder zowel beginners als gevorderden. Hier spelen wij met ons uitgebreide assortiment allemaal op in.

 

Hengelsport winkel Nijmegen met een uitgebreid assortiment

Hengelsport winkel Nijmegen heeft een enorm groot assortiment op het gebied van witvis, roofvis en forelvissen. Op wel soort vis u ook vist: bij ons vindt u gegarandeerd datgene wat u zoekt. Van hengels en pellets tot Dynamite visueel aas en ander kleinmateriaal. En omdat wij in principe meegaan met de nieuwste trends, vindt u zowel in onze winkel als in onze webshop altijd het nieuwste van het nieuwste.

Onze uitgebreide assortiment bestaat uitsluitend uit A-merken zoals Guru, Preston, Savage Gear en Rive. Wij willen niet alleen het beste voor de hengelsport, maar ook het beste voor u.

 

Plaats uw bestelling direct online

Heeft u gevonden waarnaar u op zoek was? Dan kunt u uw bestelling direct online plaatsen. Na het ontvangen van uw betaling verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk. Onze producten worden verstuurd met GLS. Zijn de kosten van uw bestelling hoger dan 50 euro? Dan wordt deze gratis verzonden.

Kunt u nog wel wat hulp gebruiken bij het aanschaffen van de juiste materialen? Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs in onze hengelsport winkel regio Nijmegen.

 

Meer interessante links:

 

Hengelsport winkel Arnhem | Hengelsport winkel Amersfoort

Fabrikanten

Categorie
Fabrikant

betaalmethoden

Top

Contact

Hengelsport Hennie Kruidenier, Spoelsterstraat 45, 7481 KE Haaksbergen - Netherlands

+31(0)535723679
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.