Pro Expander Pellets – 2mm (S0830004)Expander Pellets

 6,99

SONU PRO EXPANDER PELLETS 2MM (500G)

10 op voorraad

SKU: 5056317710168 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Pro Expander Pellets

 

Doe je aaspomp maar weg! De Sonubaits Pro Expander Pellets hebben geen aaspomp nodig om ze tot perfecte expander pellets te maken.

 

Dankzij een speciaal proces, dat op het hoofdkwartier van Sonubaits gedaan wordt, kunnen we je nu expander pellets leveren die niet langer met een aaspomp bewerkt hoeven te worden om elke pellet te laten zinken! Met dit proces kunnen we een ingrediënt, dat exclusief gebruikt wordt door Sonubaits, op laten nemen door de pellet.

 

Deze pellets zijn ontworpen door de Engeland International en sportvisser van wereldklasse, Des Ship. Des wilde een expander pellet die goed op de haak zou blijven zitten en waarbij elke pellet die bevochtigd werd een bruikbaar haakaas op zou leveren, iets wat zeker niet het geval is met de meeste expander pellets die te koop zijn, Na uitgebreid testen, diverse processen van voorpompen en vele sessies met het aas, wisten we uiteindelijk een expander pellet te creëren die Des graag gebruikt voor al zijn soft pellet visserij.

 

“Expanders kunnen irritaties opleveren tijdens het vissen. Sommige splijten, andere vallen te gemakkelijk van de haak. Ik wilde gewoon een gemakkelijk te gebruiken expander en dat is wat ik nu heb!”, merkt Des op.

 

HET VOORBEREIDEN VAN DE PELLETS       

 

Hoe eenvoudig zijn die Pro Expander pellets nu werkelijk te prepareren?

 

Plaats simpelweg de gewenste hoeveelheid pellets in een aasbak, bedek ze met water en laat dit een nacht staan! Wanneer je op je stek aankomt, heb je perfecte expander pellets. Gemakkelijker wordt het niet.

 

Beschikbaar in vier maten:

 

2 mm

4 mm

6 mm

8 mm

Extra informatie

Gewicht 5,40 kg
Afmetingen 35 × 175 × 230 cm
Pro Expanders