Band’um Wafters – 8mm Banoffee (S0810068)Hookbaits

 6,99

SONU BAND’UM WAFTERS – BANOFFEE 8MM

10 op voorraad

SKU: 5056317709735 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Band'um Wafters

 

Band’um Wafter zijn een aassoort met een drijfvermogen dat tussen bodemaas en een pop-up in ligt, hiermee wordt het gewicht van de haak opgeheven.

 

Omdat ze ‘fladdert’ wanneer de vis aan het azen is, komt ze sneller omhoog dan standaard bodemaas en wordt ze sneller opgenomen door de vis, wat resulteert in meer gehaakte vis.

 

Perfect te gebruiken in combinatie met een method feeder, de Band’um Wafter hangt vlak boven de pellets of het lokvoer op de method feeder, wat betekent dat wanneer een vis aan het azen is dat de Band’um Wafter in de bek van de vis schiet; hierdoor krijg je meer en duidelijkere aanbeten.

 

Een Band’um is het perfecte aas voor gebruik met een aasband, door de unieke cilindrische vorm met bolachtige uiteinden zijn ze met gemak in een aasband te plaatsen door gebruik te maken van een Pellet Bander of een Bait Bander. De aasband komt mooi in het dunnere, middelste deel van de Band’um te liggen, de haak zit mooi ter hoogte van het midden van het aas waardoor je ook meer vis zult haken. De Band’um zal ook minder snel van een hair getrokken worden, waardoor je met dit aas met meer vertrouwen en efficiënter zult vissen.

 

De Bandum Wafter is eveneens een ideaal aas voor gebruik met de ‘splash waggler’, dit omdat het langzamer zinkt dan standaard aassoorten. De Band’um Wafter verblijft daardoor langer in de zone waar geaasd wordt dan een standaard bodemaas, waardoor de karper meer gelegenheid heeft het te pakken.

 

Band’um Wafters zijn het aas waar veel experts de voorkeur aan geven, ze zijn perfect voor alle vissoorten inclusief karper, brasem, kolblei en F1-tjes.

 

Omdat het drijfvermogen van de Band’um Wafter gecompenseerd wordt door het gewicht van de haak, is het noodzakelijk om de juiste haak te vinden voor jouw presentatie. Doorgaans is een haak in de maten 12 tot 16 van het juiste formaat om de Band’um Wafter mee uit te balanceren, maar dit hangt af van het type haak dat gebruikt wordt. Je kunt kleinere haken gebruiken door als extra een kleine loodhagel te plaatsen op de hair onder het aas, om hiermee de Band’um Wafter uit te balanceren.

 

Beschikbaar in vijf duidelijk van elkaar afwijkende kleur- en flavourcombinaties, waarmee ze geschikt zijn voor elke situatie langs de waterkant en het is een goede tip om de kleur van het aas aan te passen, totdat je degene vindt waar de vissen die dag de voorkeur aan geven.

 

De opties zijn:

 

Yellow Pineapple is prima te gebruiken op een groot aantal wateren, met name wanneer het water niet geheel helder is, de gele kleur valt dan goed op.

 

Pink Krill is een uitstekende combinatie van een opvallende kleur en een sterke geur.

 

Pellet heeft dezelfde kleur en flavour als de meeste vispellets, dit is perfect voor de vangst van karpers die gewend zijn om op pellets te azen.

 

White Chocolate heeft waarschijnlijk de meest opvallende kleur, vaak levert dit aas het snelst aanbeten op.

 

Chocolate Orange is de meest recente aanvulling op de range, de heldere, oranje kleur met een bruine streep erover geeft het een nieuwe en opvallende verschijning.

Extra informatie

Gewicht 0,63 kg
Afmetingen 70 × 70 × 40 cm
Bandum Wafters